In 1982 studeerde Dhr. Johan Vandenbussche af als Burgerlijk Ingenieur en richtte een éénmanszaak op in Marke. De beginactiviteit bestond hoofdzakelijk uit het verdelen van een CAM-systeem uit Frankrijk.

 Een jaar later hielp Dhr. Gerard Vandenbussche het project van zijn zoon uitbreiden tot een PVBA. Omdat een update van het franse systeem zeer lang op zich liet wachten, besloot de firma met instemming van hun klanten een eigen programma te ontwikkelen. Mede door de jarenlange ervaring van Gerard Vandenbussche in de wereld van de mechanica werd het bedrijf in een korte periode vlot aanvaard in tal van kleine en grote bedrijven.

 Langzamerhand werden nog enkele mensen in dienst genomen, zowel Industrieel Ingenieurs als Universitairen. Wegens plaatsgebrek en omwille van de rust is het bedrijf in 1989 verhuisd naar het mooie Kennedypark in Kortrijk. In hetzelfde jaar stapte men over van een PVBA naar een NV.

 Het succesnummer van de firma is CAM2000S. Terwijl de software in de beginjaren enkel voor verspanende toepassingen ontwikkeld was, werd later ook een parallelle module voor plaatbewerking ontwikkeld. Sinds 2001 ligt het accent vooral op 3D cam software onder de naam CAM3000. Deze evolutie is nog volop aan de gang.

 Reeds in 1984 is ook begonnen met software voor produktiebeheer en -registratie m.b.v. terminals. Dit was steeds klantspecifiek maatwerk. Daarom werd in 1996 besloten ook een gespecialiseerde, algemene ERP module te ontwikkelen onder de naam "CIM2000".

 Intussen beschikken wij over meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling en implementatie van produktie-gerichte software toepassingen met talrijke klanten in binnen- en buitenland.