Opleiding

In onze kantoren in Kortrijk zijn wij uitstekend uitgerust voor het verstrekken van opleidingen aan onze klanten voor het gebruik van onze producten. Omwille van de diversiteit van de productiemiddelen en de toepassingen worden meestal opleidingen gegeven gericht op het niveau en op de toepassingen van de specifieke gebruikers. De opleidingen worden steeds gegeven door mensen met vele jaren ervaring in de branche.

Indien de klant dit wil en voor een geschikte omgeving kan zorgen, kunnen wij ook opleidigen on-site verzorgen.

Vandenbussche NV is door de Vlaamse Overheid erkend voor de pijler OPLEIDING binnen de ondernemerschapsportefeuille.
Bent u een KMO gevestigd in het Vlaams Gewest dan kan u hiervoor elektronisch subsidies aanvragen via de KMO-portefeuille.
Om een dergelijke subsidie te ontvangen die u zich eerst te registreren via de website van de KMO-portefeuille en moet u een aanvraag indienen. Deze aanvraag mag ingediend worden tot 14 dagen na de start van het project. Daarna zal Vandenbussche NV een mail ontvangen om de aanvraag al dan niet goed te keuren. Na deze goedkeuring zal u een verzoek krijgen om 50% van het bedrag te storten in uw KMO-portefeuille en stort de Vlaamse Overheid de overige 50% in uw portefeuille. Hierna kan u Vandenbussche NV betalen.
Voor meer info kan u ook terecht op www.kmo-portefeuille.be.